YEMEK BURSU BAŞVURULARI
Featured

27 Eylül 2023

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yemek Bursu Yönergesi ve Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 2023/29 sayılı toplantısında, 21.09.2023 tarih ve 2023/294 sayılı kararı kapsamında öğrencilerimize yemek bursu verilecektir.

Başvuru 09 Ekim–20 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrenciler başvurularını Yemek Bursu Başvuru Formlarını doldurarak istenilen belgeler ile Fakültemiz Öğrenci İşleri biriminize yapacaklardır.

Yemek Bursu Başvuru Formu için tıklayınız. (Bu Belge Doldurularak Aşağıda İstenilen Belgeler İle Birlikte Öğrenci İşlerine Teslim Edilecektir)

Yemek Bursu Puanlı Değerlendirme Formu için tıklayınız.  (Bu Belge Doldurularak Öğrenci İşlerine Teslim Edilecektir)

BURS BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

1. Öğrencinin İkamet ettiği yer ile ilgili belge (Kira Kontratı / Yurtta kaldığına dair belge v.b.)
  2. Aile Gelir Bildirimi (Gelir Belgesi -anne, baba Maaş Bordrosu v.b. )
  3. Öğrencinin başarı durumu ile ilgili belge (transkript v.b.)/ÖSYM yerleştirme sıralamasını gösterir belge        (yeni öğrenciler için)
  4. Kredi / Burs durum belgesi
  5. Kardeşlerin öğrenci olduğuna dair belge
  6. Şehitlik veya Gazilik Belgesi
  7. Engelli belgesi (%40 ve üzeri engelli olduğunu gösteren belge).
  8. Yetiştirme Yurdunda Kaldığı İle ilgili belge
  9. Milli Sporcu olduğu ile ilgili belge

Not: 6,7,8,9 maddedeki belgeleri sunan öğrenciler puanlamaya tabi tutulmadan doğrudan yemek bursundan faydalanabilirler. 6,7,8,9.uncu maddedeki belgeleri sunan öğrenciler den sonra kalan kontenjan kadar öğrenci yemek bursundan faydalandırılır.

FAKÜLTE DUYURULARI