28.03.2017 tarihinde yapılan tanışma toplantısında fakültemiz dekanı Prof.Dr. Turan KARADENİZ, dekan yardımcımız Yrd.Doç.Dr. Gülsüm YALDIZ, fakülte sekreterimiz Sadettin FIRAT ve bitki koruma bölümü akademik personeli hazır bulundu. Öğrencilere ziraat mühendisliği mesleğinin ne denli kıymetli bir çalışma alanı olduğunu vurgulayan KARADENİZ ''Bu vatanın evlatları olarak boş zamanımız yok, herşeyin en iyisine talip oalcağız. Ecdadımıza olan vefa borcumuzu ödeyebilmemiz için çok çalışmalıyız. Her alanda kendimizi yetiştirmeli, aranan vasıflı eleman olmalıyız.'' dedi. Toplantı ikram sunumunun ardından sona erdi.